luni, 27 august 2012

Povestea apei ionizate


Coincidentele fac parte din viata noastra de zi cu zi. La fel si intuitiile. Primim confirmari si totusi, de multe ori, ne lasam „imbatati cu apa rece” sau cu alte produse ce fac apel la conditionarea chimica a creierului. Parca e mai bine cu apa rece!!! 
Iata ca am adus vorba de apa ca din intamplare, pentru ca am invatat ca trebuie sa captezi cumva atentia, adica sa o iei pe ocolite ca sa ajungi unde vrei. Stop! Ajunge cu tehnicile de invaluire!
Direct! Sunt medici oncologi care au puterea de a sugera tratamente alternative. Sunt specialisti care au studiat variante de vindecare ce nu au „reactii adverse”. Sunt oameni care se vindeca „miraculos” pentru ca inteleg ca se poate si altfel.
Cand am aflat de apa ionizata am fost pusa in fata dilemei : 
-o folosesti si te bucuri de efectele ei

sau
- daca tot ai primit un „cadou” trebuie sa dai mai departe informatia
APA IONIZATA NU ESTE O INVENTIE DE LABORATOR. Este APA PRIMORDIALA. Este apa care intretine sanatatea.
Corpul uman contine peste 70% apa. Diminuarea procentului sub 50% duce la moarte. Toate functiile organismului au nevoie de apa. 70% din procesele chimice specifice organismelor vii au loc in prezenta apei. Apa este vie de la inceputuri si numai o poluare constanta si pe termen lung a facut ca ea sa devina un lichid periculos.
Decat sa va imbatati cu apa rece, mai bine incercati sa va insanatositi cu apa ionizata.
Intr-o perioada in care lichidele „propuse „ spre consum sunt din ce in ce mai colorate si modificate chimic pentru a creste dorinta de consum si a fideliza organismul sa doreasca ceea ce il distruge lent, noi va propunem sa reveniti la apa inceputurilor, sursa adevarata a vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu